Først med Krone Vendro i Norge

Drageland Maskin er først i Norge med Krone Vendro sprederive. Riva er levert av vår søsterbedrift Traktor & Landbruk.

28 mai, 2021

Drangeland Maskin er en trofast kunde av Traktor & Landbruk. Nå har igjen vært hos oss på handel, og denne gangen sørget de for å blir først i Norge med Krones nye sprederive, Vendro.

Vendro har blant annet fått buede tinder for bedre løft av graset, og hydraulisk demping. Riva er trepunktsmontert og har dreibar tårn.

NT Maskin og Traktor & Landbruk er de eneste Krone-forhandlerne i Norge som har Vendro tilgjengelig. Vil du vite mer om Vendro så kontakt med oss.

NT Maskin har mange års erfaring som Krone-forhandler. De siste årene har vi vært frittstående, men med enda mer erfaring og kunnskap enn før, og med minst like mange deler på lager.

Andre innlegg

Effektive fôrskyvere

Effektive fôrskyvere

Med 70 graders hydraulisk sving til begge sider og pendling, byr Kemp på en effektiv flytting av fôr på fôrbrettet.

BvL får 6-års fornøydgaranti

BvL får 6-års fornøydgaranti

– Vårt mål er å kun ha fornøyde kunder. Nå tilbyr vi å kjøpe tilbake fullfôrvogna hvis kunden ikke blir fornøyd. For å gjøre det enkelt blir fornøydgarantien del av vår norske 6-års BvL-garanti som vi innførte allerede i 2011. Fornøydgarantien gjør at det i praksis er...

Solide hengere fra Robus

Solide hengere fra Robus

NT Maskin AS er forhandler av Robus hengere, og opplever økende salg av de lavbygde og solide dumperhengerne. Denne uka har vi gleden av å levere nok en dumperhenger, denne gangen en 8-tonner. Med det lave lasteplanet og den store hjuldiameteren gir Robus stabilitet...