Om oss

NT Maskin AS holder til på Lensmyra på Røra i Inderøy kommune, et steinkast fra E6.

Frittstående aktør med kundene i fokus

NT Maskin AS er en frittstående aktør innen landbruksmaskinbransjen. Det gjør at vi står fritt til kun å selge produkter og maskiner som har en kvalitet vi selv kan stå inne for. Vi holder til på Lensmyra industriområde i Inderøy kommune i Nord-Trøndelag. Vi har nært samarbed med vår søsterbedrift Traktor & Landbruk i Rogaland.

Importør og forhandler

NT Maskin er forhandler for BvL fullfôrvogner, og BvL er i dag markedsleder innen fullfôrvogner. Vi vil våge å påstå at det vi ikke vet om fullfôrvogner, er ikke verdt å vite. Vi er også en ledende leverandør av Schäffer minilastere og Tajfun vedmaskiner. NT Maskin tilbyr også en rekke andre produkt for landbruk og skogsdrift. 

Verdsetter kompetanse og kunnskap

Hos NT Maskin verdsetter vi høy kompetanse og kunnskap om våre produkter, og alle ansatte har grundig opplæring i produktene for forhandler og server.  Derfor kan du være trygg på at NT Maskin har den nødvendige kompetansen innad i huset.

I tillegg til vårt hovedprodukt BvL, forhandler vi en rekke anerkjente produkter inne nær sagt alle produktkategorier, har vi mange års erfaring med Deutz-Fahr, Zetor, Kubota og Krone, og tilbyr både service og deler til disse produktene.

Aktive eiere

NT Maskin AS ble etabler i 2009, og er søsterselskap til Traktor & Landbruk AS i Rogaland. De to bedriftene har delvis felles eiere. Flere av eierne har gjennom sitt daglige virke som bønder og entreprenører førstehåndskjennskap til produktene vi forhandler. At bedriftene har medeiere som er aktive bønder og landbruksentreprenører gir deg som kunde ekstra trygghet. De vet hva som kreves av en leverandør.

Hans Egil Forr, salg.